Skip links
Studio Menzèl Designmeubels en Interieur Advies
Mieke van Rooij - Eigenaar en interieurstylist van Studio Menzèl
Interieurstyling met Designmeubels gedaan door Mieke van Rooij van Studio Menzèl

Studio Menzèl

Designmeubels & interieurstyling Designmeubels & interieurstyling

Web Design
User Interface
Web Development
Brand Design
User Experience

Studio Menzèl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige designmeubelen en het leveren van interieur stylingdiensten aan klanten. Ze hebben een reputatie opgebouwd door unieke en stijlvolle designstukken te leveren voor thuis- en kantoorruimtes.

Studio Menzèl was bezig met het uitbreiden van hun bedrijf online en nam contact op met WhinWhin om een website te maken en een nieuwe merkstrategie te ontwikkelen die hun waarden weerspiegelt en aantrekkelijk is voor hun doelgroep.

Studio Menzèl Designmeubels en Interieur Advies

01 Probleem

Studio Menzèl stond voor de uitdaging om haar bedrijf online uit te breiden, terwijl het tegelijkertijd zijn reputatie voor hoogwaardige en unieke tweedehands designmeubelen wilde behouden. Ze wilden ook hun interieur stylingdiensten op een visueel verbluffende manier presenteren. Om deze doelen te bereiken, nam Studio Menzèl contact op met WhinWhin om te helpen bij het creëren van een nieuwe merkstrategie en website die hun merkwaarden nauwkeurig zouden weerspiegelen en nieuwe klanten zouden aantrekken.

Studio Menzèl Designmeubels en Interieur Advies Website Screenshot van de Home Pagina

02 Aanpak

We zijn het project van Studio Menzèl begonnen met een grondige ontdekkingsfase om het merk en de doelen van de klant te begrijpen. Na het identificeren van de belangrijkste elementen, heeft het team een ontwerpstrategie ontwikkeld die de persoonlijkheid en esthetiek van het merk weerspiegelde.

Studio Menzèl Designmeubels - Visitekaartje

03 Oplossing

Van daaruit hebben we nauw samengewerkt met Studio Menzèl om een gebruiksvriendelijke website te creëren die hun producten en diensten liet zien. Het team heeft ook een sterke brandingstrategie ontwikkeld, inclusief een logo en een plan voor sociale media, dat Studio Menzèl heeft geholpen om een sterke online aanwezigheid te vestigen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem contact op